Ordine

Il seguente testo in italiano

Formular de comanda

Executarea comenzii
Modificări ale comenzii
Anularea comenzii
Cum plătesc?
Livrări
Tarife livrări
Termenele de livrare
Condiţii retur


Comanda minimă pe site-ul nostru este în valoare de 300 lei. Puteţi  solicita  felicitări gata tipărite cu plic fără   servicii adiţionale. La dorinţă orice felicitare poate fi personalizată ataşând  un text la alegere pe o foiţă de calc în interior (vezi imaginea)  contra plată: 2,25 lei/ buc. - negru, 2,75 lei/ buc. – color. Folosim imprimante ink jet.   La comanda unei  cantităţi mari de texte personalizate preţul pe bucată rămâne acelaşi. Asamblarea foiţei poate fi făcută în mai multe moduri (vezi imaginea) pentru o plată suplimentară (lista de preţuri).

 

Felicitările nu pot fi personalizate în exterior. Pentru a face comandă de FELICITĂRI PERSONALIZATE (cel puţin 300 buc.), citiţi care este procedura noastră de lucru şi apoi contactaţi-ne la numărul de tel. +373 69170849.

Pentru a comanda produsele noastre  parcurgeţi următorii paşi:

 1. Alegeţi o felicitare de pe site şi daţi click pe imagine. Se va deschide o nouă pagină cu detaliile felicitării. Notaţi-vă codul felicitării şi poziţionarea textului (orizontală sau verticală).
 2. Accesaţi formularul de comandă şi completaţi toate rubricile afişate. Dacă doriţi să comandaţi felicitări fără personalizarea textului, nu este nevoie să ataşaţi nici un fişier la rubrica “Text personalizat”.
 3. Pentru comanda personalizare text procedaţi în felul următor:
  • accesaţi rubrica Descarcă… din partea de jos a paginii
  • b. salvaţi pe calculatorul dvs. fişierul Word de marimea foiţei de calc (foiţă de calc curată orizontală, foiţă de calc curată verticală, foita de calc cu elemente decorative) de pe care noi vom imprima textul (orizontal sau vertical în funcţie de felicitarea pe care aţi ales-o). Denumiţi fişierul astfel: denumirea companiei dvs.,codul felicitării şi cantitatea de texte de imprimat, de ex. "RosabelaSRL.AN_F01.50 buc.doc". La fiecare comandă veţi putea ataşa până la 3 fişiere.
  • plasaţi mesajul dvs. de felicitare folosind caracterele (fontul) Georgia, Monotype Corsiva, Arial Narrow, Times New Roman şi Comic Sans, în modul în care doriţi să fie imprimat. Adăugaţi la dorinţă logo-ul companiei dvs. Dacă logo-ul este color, textul în întregime se consideră color. Ţineţi cont de faptul că imprimarea alb-negru costă 2,25 lei/buc., color - 2, 75 lei/buc. Verificaţi atent textul înainte de a-l trimite. Responsabilitatea pentru eventualele inexactităţi neobservate cade în sarcina dvs. modele de texte aici
  • atasati fişierul/fişierele la rubrica “Text personalizat”.
 4. selectaţi dacă doriţi asamblarea textului în interiorul felicitării (neasamblată-gratis, lipită – 0,30 lei, urechiuşe -0,50 lei, cu panglică – 1 leu)
 5. alegeţi modalitatea de plată şi de livrare şi adresa de livrare în cazul în care alegeţi ca produsele să vă fie livrate prin curier (pentru o plată suplimentară) sau la agenţiile Poşta Moldovei (cheltuielile de transfer  bancar şi de trimitere a coletelor le acoperă clientul).
 6. Trimiteţi comanda, apăsând butonul Comandă. Veţi primi o copie la adresa dvs. de e-mail.

ATENŢIE! COMANDA NU VA FI ACCEPTATĂ DACĂ SUMA TOTALĂ ESTE MAI MICĂ DE 300 LEI.
 
Este foarte important să completaţi corect datele de contact pentru  a  lua legătura cu dvs.

Nu garantăm disponibilitatea produselor şi serviciilor în momentul lansării comenzii de către dvs. Prin urmare, comanda se consideră acceptată numai în momentul în care aceasta este validată telefonic sau prin e-mail de noi.
 

Executarea comenzii 

După înregistrarea comenzii, datele introduse vor fi procesate şi verificate dacă sunt complete. În maxim 1 zi lucrătoare, veţi fi contactat prin email pentru a vă comunica numărul comenzii, termenul de executare  din momentul confirmării plăţii integrale şi suma de achitat. Executarea comenzii începe din moment ce avem confirmarea plăţii integrale (banii în cont sau dispoziţia de plată primită de la dvs. prin fax sau e-mail). Orice comandă acceptată  dar care nu este achitată în termen de 5 zile lucrătoare va fi considerată nulă şi  exclusă din baza de date.
 

Modificări ale comenzii

Dacă doriţi să efectuaţi modificări ale datelor după ce ne-aţi trimis comanda şi aţi achitat plata, vă rugăm să ne contactaţi imediat. Veţi fi anunţat la ce etapă a procesului de executare se află comanda  urmând să achitaţi contravaloarea cheltuielilor suplimentare.

De aceea, vă sugerăm să verificaţi atent datele introduse înainte de a ne trimite comanda şi să verificaţi din nou textul pe care ni-l expediaţi ataşat, evitând astfel cheltuielile suplimentare.
 

Anularea comenzii

La anularea comenzii se achită o sumă de penalizare în funcţie de etapa la care a ajuns să fie executată comanda.
 

Cum plătesc?

Din moment ce aţi primit răspunsul prin e-mail că a fost acceptată comanda dvs. , puteţi efectua plata.

Pentru produsele comandate clientul va achita exact suma indicată în contul de plată primit pe email. Orice comandă acceptată dar care nu este achitată în termen de 5 zile lucrătoare va fi considerată nulă şi va fi exclusă din baza de date.

Persoanele juridice pot achita prin transfer la bancă   sau în numerar la sediul  firmei.  Dacă aveţi  nevoie de  contul de plată îl puteţi  imprima direct de pe  emailul nostru, iar pentru . contul de plată prin fax sau în original vă rugăm să ne contactaţi la telefon.

Persoanele fizice pot efectua plata la orice oficiu poştal prin mandat prin virament sau la orice bancă prin ordin de plată INDICÂND NR. COMENZII ÎN DOCUMENTUL DE PLATĂ. Clientul va achita taxele aferente plăţii avansului şi a plăţii prin ramburs, cât şi cheltuielile de livrare a coletului.

Informaţie : Tariful pentru expedierea mandatului prin virament la Poşta Moldovei este de:
•    6 lei+3% din sumă pentru sume de până la 1000 lei;
•    30 lei+1% din sumă pentru sume mai mari de 1000 lei.

Persoanele fizice pot achita pentru comenzile acceptate şi la băncile comerciale. Pentru a achita comanda la o filială a celei mai apropiate bănci (vedeţi lista de mai jos) trebuie să dispuneţi de următoarele  date:

1. Beneficiar    “Rosabela”SRL, cod fiscal 1005600008268
2. cont bancar nr. 225109360 în banca Eximbank filiala nr. 6, codul băncii EXMMMD22419    
3. nr. comenzii pentru care achitaţi plata
4. un document de identitate al plătitorului
5. codul fiscal al plătitorului (de 13 cifre din buletin)

Vă rugăm să consultaţi lista băncilor de mai jos şi tarifele percepute de la persoanele fizice pentru transferul  în contul nostru bancar:

Banca Tariful Durta de la momentul platii si pana la incasarea barilo in cont Localitatile in care sunt prezente filialele
Filiala nr. 6 Eximbank (str. Kogalniceanu, 76) Gratis

in aceeasi zi

 

Eximbank

1% din suma, minim 5 lei

 

or. Chisinau
or. Soroca
or. Balti
or. Orhei
or. Ungheni
or. Hancesti
or. Causeni
or. Comrat
or. Cahul
or. Taraclia
or. Сricova

Eurocreditbank

5 lei

 

or. Chisinau
or. Balti
or. Ungheni
or. Orhei
or. Ialoveni

Moldova Agroindbank

10 lei

 

Anenii-Noi      
Basarabeasca  
Balti
Briceni 
Cahul  
Calarasi
Cantemir
Causeni
Cazaclia
Ceadir-Lunga  
Cimislia
Cocieri (Dubasari)
Comrat
Copceac
Criuleni
Donduseni
Drochia
Edinet  
Falesti 
Floresti
Glodeni
Hancesti
Carpineni (Hincesti)
Ialoveni
Leova
Lipcani
Nisporeni
Ocnita 
Orhei   
Rezina
Rascani
Sangerei
Soroca
Straseni
Soldanesti
Stefan-Voda
Taraclia           
Telenesti
Ungheni           
Varnita (Anenii Noi)
Vulcanesti

Victoriabank

10 lei

 

Balti
Briceni 
Cahul  
Calarasi
Causeni
Ceadir-Lunga  
Comrat
Drochia
Edinet  
Falesti 
Floresti
Hancesti
Ialoveni
Nisporeni
Ocnita 
Orhei   
Sangerei
Soroca
Straseni
Stefan-Voda
Taraclia
Ungheni

 
Livrări

Comenzile în raza oraşului Chişinău le putem livra prin intermediul curierului nostru pentru o plată suplimentară în funcţie de numărul felicitărilor comandate:

Livrări  curier (în raza mun. Chişinău)

Până la 200 felicitări
Între 201 şi 500 felcitări
Între 501 şi 1000 felicitări
Mai mult de 1000 felicitări

 

30 lei
35 lei
40 lei
60 lei


Pentru celelalte localităţi ale Moldovei livrarea comenzii se face la agenţiile Poşta Moldovei. Comanda se ridică la cel mai apropiat oficiu poştal.


Tarife livrări   30 lei+ tarif Poşta Moldovei
Poşta Moldovei

Expediere pachete mici:           

până  la 100 g           
între 101 g - 250 g       
între 251 g - 500 g       
între 501 g - 1000 g     
între 1001 g - 2000 g   

1,80 lei
3 lei
5 lei
9 lei
17 lei

Expediere sac special cu menţiunea „M":          

- pentru un sac 
- pentru greutate: fiecare 1 kg sau fracţie de 1 kg

12 lei

10 lei

 
Termenele de livrare:

Comanda gata poate fi ridicată GRATIS la sediul companiei de luni până vineri între 9.00-18.00, pauză: 13.00-14.00.

Curierul va livra comanda în mun. Chişinău timp de 1-2 zile lucrătoare după ce a fost executată.

Livrările prin Poşta Moldovei se fac timp de aproximativ 3-4 zile lucrătoare din momentul trimiterii.

 
Condiţii retur

Returul produselor nepersonalizate se face conform Art.14 al Legii Republicii Moldova privind protecţia consumatorului Nr.105-XV din 13.03 timp de 14 zile din momentul achiziţionării dacă produsul nu este utilizat, nu şi-a pierdut calităţile de consum şi dacă există probe că a fost cumpărat de la compania noastră, clientul suportând cheltuielile de transport. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile din data returnării produselor.