Portofoliu

Felicitări personalizate tipărite

Pentru clienţii interesaţi propunem felicitări tipărite exclusiv la comandă. Designul felicitării dvs. va fi unic. Puteţi adăuga logo-ul companiei dvs., textul personalizat. Puteţi comanda o felicitare corporativă pe care să o folosiţi pe parcursul întregului an. De exemplu, compania “Sănătate” a comandat 1000 felicitări corporative, dintre care 500 cu mesaj de sărbătoare (Crăciunul), iar celelalte 500 fără text, astfel încât acestea să poată fi folosite şi pentru alte ocazii. Tirajul minim pentru felicitările tipărite exclusive - 300 bucăţi.
 Formula de lucru:
 1. Clientul explică ce fel de felicitare ar dori să comande, ne descrie exact designul pe care urmează să-l prezentăm, mesajul de felicitare, logo-ul dacă trebuie inclus în imaginea sau textul felicitării, cantitatea felicitărilor.
 2. Timp de maxim 5 zile lucrătoare noi îi propunem versiunea descrisă de client precum şi o versiune proprie a felicitării împreună cu calculele exacte ale lucrărilor.
 3. Clientul alege una din cele două schiţe propuse şi indică modificările ce trebuie efectuate (poziţionarea textului, schimbarea culorilor, mărimea caracterelor etc.). Modificările se fac doar o singură dată pentru se evita pierderile de timp şi de resurse din partea ambelor părţi.
 4. Se semnează contractul de producere a felicitărilor.
 5. Noi prezentăm versiunea finală a felcitării pentru a fi semnat Bunul de Tipar (se imprimă imaginea faţă/verso a felicitării, clientul pune semnătura, confirmând că a verificat totul şi că eventualele inexactităţi sunt responsabilitatea dumnealui).
 6. Clientul achită 50% din suma totală a comenzii.
 7. Felicitarea va fi imprimată timp de 10 zile lucrătoare din data semnării Bunului de Tipar de client şi/sau confirmarea plăţii avansului.
 8. Felicitările gata tipărite se livrează clientului la adresa indicată împreună cu factura de expediţie (felicitările sunt un produs scutit de TVA).
 9. Clientul achită suma restantă timp de 3 zile bancare din data livrării.

Aici puteţi vizualiza felicitări personalizate tipărite executate la comanda clienţilor noştri.

                    
  
 
Felicitări personalizate hand-made

Felicitările confecţionate manual reprezintă veritabile opere de artă. Pentru a decide modelul ales exclusiv pentru dvs. ar fi bine să ne vizitaţi la oficiu şi să le ţineţi în mâini. Vă veţi convinge că nici cel mai iscusit fotograf nu va reuşi să să le scoată în evidenţă frumuseţea reală!
 
Pentru o comandă de 100 de bucăţi şi mai mult vă garantăm un model exclusiv de felicitare, adică acesta nu va fi confecţionat şi pentru alţi clienţi. Urmăriţi procedura de comandă a felicitărilor hand-made personalizate:
 
 1. Clientul alege un model de felicitare sau solicită executarea unei mostre conform caracteristicilor definite de el, mesajul de felicitare, logo-ul inclus pe imagine sau în textul felicitării, cantitatea felicitărilor.
 2. Timp de maxim 5 zile lucrătoare noi pregătim mostra solicitată, împreună cu calculele exacte ale lucrărilor.
 3. Se semnează contractul de producere a felicitărilor hand-made, la care se anexează mostra care va fi multiplicată.
 4. Clientul achită 50% din suma totală a comenzii.
 5. Felicitările vor fi confecţionate timp de 10-20 de zile lucrătoare (se stabileşte în contracti) din moment ce a fost achitat avansul.
 6. Felicitările confecţionate manual se livrează clientului la adresa indicată împreună cu factura de expediţie (felicitările sunt un produs scutit de TVA).
 7. Clientul achită suma restantă timp de 3 zile bancare din data livrării.

Aici puteţi vizualiza felicitări hand-made exclusive executate la comanda  clienţilor noştri.

                
 
 
Arhiva felicitări gata tipărite
Felicitările marca Rosalinda au apărut  pe piaţa moldovenească  în anul 2005. Pe parcurs am emis mai multe ediţii. Unele au avut priză la public, altele însă s-au vândut mai puţin. Vă propunem să vizionaţi arhiva felicitărilor pe care  nu le  mai avem  în stoc, rugându-vă să ne comunicaţi care dintre tematicile abordate v-au plăcut şi aţi dori să le găsiţi din nou în vânzare.