Felicitări pentru miri

Broderia a fost pornita. Aici e începutul - o revărsare de flori şi clopote, de verighete şi panglici. Acum luăm primele fire de fericire şi le coasem la locul lor. Nu există model de urmat. Timpul vă va da fire de mătase şi bumbac de toate culorile, fire de aur şi argint, noduri de întuneric. Trebuie să le primiţi pe toate şi împreună să ţeseţi din ele o minune, o forţă, o frumuseţe numai a voastră.
 
 
Nunta e un basm de mătase si glazură, de flori şi şampanie. Un vârtej de sărbătoare în jurul unui cuib tăcut unde doi oameni stau singuri, dar mai înţelepţi decât credem. Căci ei ştiu că rochia va fi pusa de o parte, tortul tăiat, trandafirii se vor ofili, urmele petrecerii se vor şterge. Vor mai exista flori şi prăjituri in această căsnicie, dar toate vor fi doar un crâmpei din trăinicia ei. Micile nelinişti, marile necazuri, măruntele supărări, vor veni şi vor trece şi vă vor învăţa dăruirea, curajul şi încrederea din care vă veţi construi o viaţă.
 
O nuntă nu înseamnă doar flori, sunet de clopote, lumânări, muzica sau dantelă. Nu este nevoie de o mare de oaspeţi sau pavilioane luxoase. E nevoie ca doi oameni să îndrăznească să lase o viaţă şi să înceapă alta încrezători în răbdarea, iubirea şi puterea  de a rezista încercărilor anilor. Astfel de oameni sunteţi voi doi. Vă urez multa fericire împreună!
 
Nici o funie, nici un lanţ nu poate fereca la fel de solid, nu poate lega la fel de strâns, cum o face iubirea cu un singur fir. Ea v-a unit in aceasta zi sfânta si v-a făcut fericiţi pentru tot restul vieţilor voastre. Felicitări!
 
Căsătoria este o binecuvântare de care vă veţi bucura de-a lungul vieţii. Vă oferă multe bucurii, multă plăcere şi armonie în viaţa voastră ca soţ şi soţie. Fie ca mariajul vostru să fie ţesut numai cu fericire, veşti bune şi fie ca dragostea voastră să fie eternă.
 
Căsătoria este un legământ sfânt, Iubirea - o dăruire reciprocă şi necondiţionată, Căsnicia - o binecuvântare dată de Dumnezeu. Când viaţa o să vă ofere zile furtunoase, fiecare sa-i ofere celuilalt înţelegere, îngăduinţă şi multă dragoste. Doar aşa veţi avea parte de o viaţă de familie plină de fericire şi multe împliniri sufleteşti!
 
 
Vechii greci spuneau ca la început bărbatul şi femeia formau o singură sferă, dar zeii temându-se că o asemenea perfecţiune a formei ar putea sa le ia locul, au despicat toate sferele in doua si le-au aruncat pe Pământ. De atunci fiecare jumătate îşi caută cealaltă jumătate. Voi v-aţi găsit deja. Felicitări!
 
 
Momentele petrecute împreună să vă facă fericiţi aşa cum nu aţi mai fost vreodată şi să rămâneţi aşa, nu pentru un an, nici pentru doi, ci pentru tot restul vieţii.
Nimic nu e mai dulce ca dragostea, nimic mai puternic, mai înălţător, nimic mai cuprinzător, nimic mai fericit, mai plin, mai bun... în cer sau pe pământ.
 
 
Soarele aduce un nou început pe care luna îl ţine în întuneric. Ca în cer, aşa şi pe pământ, căci nu există pe lume vrajă mai frumoasă decât doi oameni uniţi prin dragoste.
 
 
Acum iubirea începe să vă înveţe ce înseamnă răbdarea şi iertarea, încrederea şi cinstea, altruismul, consecvenţa, curajul şi dăruirea. Sunt iţele din care se ţese o căsnicie.
 
 
În cea mai frumoasă zi din viaţa voastră suntem alături de voi cu inima şi cu gândul şi vă urăm numai fericire şi bucurii. Să vă iubiţi mereu ca în această zi minunată şi să aveţi o viaţă plină de fericire şi împliniri împreună. Casă de piatră!
 
E o bucurie mai presus de toate - ziua în care visul la care abia îndrăzneaţi să visaţi se împlineşte. În jur e numai fericire, speranţă şi certitudine. Astăzi începeţi să clădiţi împreună o viaţă mai frumoasă decât orice aţi fi putut-o face fiecare în parte. Casă de piatră!
 
 
Azi vă curtează tot neamul cu drag
Ca să păşiţi cu noroc al vieţii prag
Şi să păstraţi nesecată iubirea
Ce va aduce noroc, fericire
Sunteţi de admirat în veşmânt sclipitor
Şi dansul vă este fermecător
Să fie şi viaţa aşa de frumoasă
Căldura iubirii trăiască în casă
La braţ să trăiţi o viaţă frumoasă
Să aveţi sănătate şi pace în casă
Să crească familia cu glasuri zglobii
Cu a Domnului dar, cu scumpii copii
Totul în viaţă să reuşiţi
Poruncile cerului să împliniţi
S-ajungeţi la nunţi frumos argintate
Apoi pîn’ la cele în aur scăldate.
 
 
De ziua nunţii voastre vă dorim să vă bucuraţi cu adevărat de ce e drag şi frumos, de numeroasele daruri pe care vi le va oferi viaţa de acum încolo.
 
 
 
Nunta este o bucurie mai presus de toate - ziua in care visul la care abia îndrăzneai să visezi se împlineşte. In jur e numai fericire, speranţă şi certitudine. Acea zi este începutul construirii împreună a unei noi vieţi - mai frumoasa decât orice ar fi putut avea fiecare din voi in parte.
 
 
Nici un lanţ nu poate fereca la fel de solid, nu poate lega la fel de strâns, cum o face iubirea cu un singur fir”.
 
 
Vă dorim să vă iubiţi mereu ca în această zi minunată. Momentele petrecute împreună să vă facă fericiţi aşa cum nu aţi mai fost vreodată şi să rămâneţi aşa, nu pentru un an, nici pentru doi, ci pentru tot restul vieţii.
Felicitări şi casă de piatră!
 
 
De ziua nunţii voastre, cea mai  fermecătoare şi plină de zâmbete şi flori, şampanie şi urări de bine, emoţii deosebite şi unice, acel „da" care vă va uni inimile pentru toată viaţa, va dorim sa fiţi fericiţi,  să vă bucuraţi de dragostea voastră azi şi în fiecare zi ce va urma, iar viaţa să vă trimită în cale cât mai multe momente fericite, iar de greutăţi să treceţi cu uşurinţă, susţinându-va unul pe celălalt.
La mulţi ani!